Kié lesz az "Év Anyavállalata" díj 2012-ben?

“A gazdagmami.hu 2012-ben harmadik alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől is legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét.” Erre a pályázatra a Scolinea Gyógytorna vezető gyógytornásza, Horvát Krisztina is eljuttatta jelentkezését.

Tovább

Szívbetegeknek gyógytorna egy életen át

A kardiológiai rehabilitáció nagy jelentőséggel bír a sikeres szívműtét illetve a kardiológiai beavatkozások eredményeinek hosszú távú megőrzésében, az érelmeszesedés rosszabbodásának megakadályozásában. A rendszeres testmozgás kedvezően befolyásolja a vérnyomást, cukorbetegséget, a koleszterinszintet, javítja a betegek fizikai és lelki állapotát. Mindezzel hozzásegíti a betegeket a hatékony életmódváltáshoz.

Tovább

Új nőgyógyászati módszer a harkányi gyógyfürdőben: balneoterápiával kombinált gát és kismedencei gyógytorna

A speciális női torna elvárható eredményességét szinergista módon fokozza a balneoterápia (gyógyvíz, iszapnadrág kezelés). A harkányi nőgyógyászati kombinált kezelés indikációs területei: nőgyógyászati süllyedéses kórképek (társuló inkontinenciával, vagy nélküle), vizelet-, széklet inkontinencia, a változókor okozta rendellenességek.

Tovább