Víz alatti gyógytorna

A víz alatti gyógytorna a rehabilitáció minden területén eredményesen használható életkortól függetlenül, melynek célja a gerinc és az alsó végtagok tehermentesítése, a terhelés csökkentése.

Tovább

Kamera a gerincben

Bepillantást nyerhetünk hogyan zajlik egy endoszkópos gerincműtét, mely elsősorban a gerinccsatorna-szűkület és a porckorongsérv műtéti megoldására alkalmas.

Tovább

Dévény Anna Prima Primissima Díjat kapott

Nyolcadik alkalommal részesültek elismerésben kiemelkedő teljesítményükért a magyar szellemi élet, a sport és a tudomány képviselői, köztük Dévény Anna művészi szakedző, gyógytornász a "Dévény speciális manuális technika-gimnasztika módszer, a DSGM kidolgozója.

Tovább

Jól is elsülhet a pénzes betegek előre engedése

A gerincműtétre váró betegek várakozási ideje 5 évre emelkedett az elmúlt időszakban. Elkerülhető-e a sorban állás a kórházi várólistákon? Erre próbál megoldást találni a Nemzeti Erőforrás Minisztérium az egészségügyért felelős államtitkársága.

Tovább

Figyelem nyiroködémás, fekélyes betegek!

Ödémás betegek diagnosztikája és ingyenes terápiája 2010. júliusában a Viszen Nemzetközi Egészségügyi Továbbképzések Centruma szervezésében továbbképzés indul "Földi féle Komplex Fizikális Ödématerápia" címmel gyógytornászok részére, ahová különféle ödémás vagy fekélyes beteg jelentkezését várjuk betegbemutatás céljából.

Tovább