Medical Taping Concept és Kinesio Tape I. rész

A nemzetközi megnevezésű : Medical Taping Concept = MTC (Kinesiotape technikákkal együtt!) tanfolyam alkalmával különféle elasztikus tape ragasztási lehetőségek és technikák kerülnek bemutatásra, amelyek Japánból, Koreából, Hollandiából és Németországból, mint önálló vagy kombinált terápiás lehetőségek alkalmazhatóak.

Tovább

Függesztéses technikák

A Magyar Gyógytornászok Társasága továbbképző tanfolyamot szervez a HONVÉDKÓRHÁZ Állami Egészségügyi Központ Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetében „Függesztéses technikák alkalmazása a mozgásterápiában tehermentesítéstől az edzésig I.” címmel.

Tovább

Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában

A tanfolyam célja bemutatni a medencefenéki izomzat fizioterápiájában alkalmazott nemzetközi klinikai gyakorlatot, a bizonyítékokon alapuló orvoslás(Evidence Based Medicine) és fizioterápia tudományos alapjait, a nemzetközi és hazai kutatás eredményeit. A Kegel módszert továbbfejlesztő, funkcionális gátizomtorna módszer bemutatása, 10 éves gyakorlati tapasztalatai.

Tovább

Függesztőrács tanfolyam

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány (MRA) szervezésében a 4 részes akkreditált függesztőrács tanfolyam folytatódik.

Tovább