A gyógytornász-társadalom színe-java Nyíregyházán

Három napon át Nyíregyháza a házigazdája a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága IX. Kongresszusának és 4. Pre-Kongresszusának. Illusztris vendégek emelik a rendezvény rangját. Látogatásuk alkalmával nyomatékosították: hasznosnak ítélik meg a jelenlétüket, hiszen tapasztalatot tudnak cserélni, illetve fogékonyak és szívélyesek a szervezők, valamint a kongresszus résztvevői.

Tovább

Gyógytornász – vizsgálat?!

Mikor és mennyit fog javulni? - a kérdés szinte elsőként vetődik fel amikor a páciensek hozzánk fordulnak. Miután a több szakember véleményét meghallgatott joggal összezavarodott ember nem találja a számára legmegfelelőbb mengoldást, nem csoda, hogy bizalmatlan a többitől esetleg ismét eltérő, új véleménnyel szemben. A történet nem ritka, bármilyen betegség kapcsán, valószínűleg találkoztunk már vele mindannyian.

Tovább

Állásajánlat - Baja

Bajai Szent Rókus Kórház a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Bajai Szent Rókus Kórház Traumatológia Osztály Gyógytornász munkakör betöltésére.

Tovább