Sportfesztiválok nőknek és szépkorúaknak a Kopaszi-gáton

Vasárnap és hétfőn is rendeznek sportfesztivált a Kopaszi-gáton. Előbb a 15. Coca Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválnak, majd a Szépkorúak Testébresztő Fesztiváljának ad otthont a terület.

A Magyar Szabadidősport Szövetség hétfői tájékoztatása szerint vasárnap közel száz sportágat próbálhatnak ki a kilátogató hölgyek, többek között a sárkányhajózásba, az íjászatba és a rúdtáncba kóstolhatnak bele az érdeklődők.
Az ingyenes rendezvényen órát tart majd a korábbi sokszoros aerobik-világbajnok Pécsi Sasok trió két tagja, Szentgyörgyi Rómeó és Katus Tamás is.
Hétfőn 10 órától az idősebb korosztálynak szóló fesztiválon 45 sportággal és mozgásformával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, akik előadásokon és egészségügyi szűréseken is részt vehetnek.

"Idén először közvetlenül a XV. Coca Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivál másnapján, ugyanazon a helyszínen tartjuk meg a szépkorúak fesztiválját, jelezvén, hogy nekünk minden korosztály egyformán fontos" - mondta a közlemény szerint Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára, az események főszervezője.